60Plus

Iedere laatste woensdag van de maand

Elke laatste woensdag* van de maand verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige woensdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden tijdens schoolvakanties worden verplaatst naar de woensdag voor de vakantie.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/30 80 00

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


Woensdag 29 november

HET TWEEDE GELAAT

Het langverwachte vervolg op 'De Zaak Alzheimer' en 'Dossier K' is er eindelijk! Het speurdersduo Vincke en Verstuyft gaan voor een derde keer op zoek naar een gruwelijke moordenaar.


De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier...


Woensdag 13 december

VELE HEMELS

Een film over obstakels die bergen worden en over durven kiezen voor je eigen geluk. Gebaseerd op de gelijknamige, geliefde, roman Vele Hemels Boven de Zevende van Griet Op de Beeck, die ook het scenario voor de film schreef.

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Ze is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar dolverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid. In Vele Hemels vechten vijf personages meer met zichzelf dan met elkaar, in dit bestaan dat belachelijk mooi en geweldig lastig is, allemaal tegelijk.