Avant Première: Girl

Donderdag 11 oktober

Met bezoek van Lukas Dhont, de regisseur van Girl!

Ontvangst 19u30- Film: 20u00

Deze film bewijst dat je altijd achter je dromen moet aangaan.

Op donderdag 11 oktober staat ons team vanaf 19u30 klaar om je te ontvangen voor de Avant-Première van Girl! Bovendien ontmoet je niemand minder dan het meesterbrein achter deze film Lukas Dhont, de regisseur van de film.

Heb jij ooit het gevoel gehad dat je je niet helemaal goed in je vel voelt? Dat is zeker het geval voor Lara. Deze Belgische topfilm vertelt het pakkende verhaal van Lara, een 15-jarige die ervan droomt om ballerina te worden. Ballerina wordt je niet zomaar en het feit dat Lara werd geboren in het lichaam van een jongen maakt het alleen maar moeilijker.

Bij de wereldpremière in Cannes kreeg Girl een staande ovatie en won maar liefst vier prijzen in Cannes en won verschillende awards. De buitenlandse pers is erg lovend over deze film en er wordt nu al gesproken over Oscar nominaties ...

Jij kan Girl als één van de eersten in België zien, deze buitenkans laat je toch niet aan je voorbij gaan?


Avant Première: Girl


Lukas Dhont over zijn Oscarinzending:

“Sinds ik een kind ben, droom ik van de Oscars. België te mogen vertegenwoordigen, is een ongelofelijke eer. Wat me de voorbije maanden is overkomen, overtreft mijn stoutste dromen en de Oscarinzending is de kers op de taart”.