Woensdag 14 november om 20u00

Coldplay: A Head Full of Dreams

Woensdag 14 november 2018

Coldplay: A Head Full of Dreams

Ontvangst: 19u30 - Film: 20u00

Coldplay: A Head Full of Dreams


“We wanted to make something colorful and joyful! This record is us being happy and free, and us enjoying being in this group.”

Op woensdag 14 november staat ons team vanaf 19u30 klaar om je te ontvangen. Daarna zie jij als één van de eersten het concert van Coldplay!

Een van ‘s werelds meest beroemde bands deelt hun verhaal, in hun eigen woorden en voor de eerste keer. Volg Coldplay’s ongelofelijke reis van een bescheiden begin tot stadion-vullende faam. Dit is de ultieme Coldplay film. Regisseur Mat Whitecross legt live optredens en backstage opnames vast van de fantastische wereldtour A Head Full of Dreams en combineert dat met opmerkelijk en nog nooit eerder gezien archiefmateriaal dat is vastgelegd over een periode van 20 jaar. De film combineert spectaculaire optredens van iconische nummers, zoals Fix You en Viva La Vida, met intieme, achter de schermen momenten die de vriendschap en broederschap van de band onthullen. Slechts één avond in de bioscoop. Mis dit wereldwijde evenement niet.


Coldplay: A Head Full of Dreams