Deadpool Marathon

Deadpool Marathon

DINSDAG 15 mei om 19u00.

Deadpool 1

Wade Wilson is een jonge huurmoordenaar met een gouden hart die graag lol maakt. Wanneer hij Vanessa ontmoet, krijgen de twee een vaste relatie. Wade is gelukkig, totdat hij van een arts te horen krijgt dat hij kanker heeft in een terminale fase.
Als een recruiter van een geheimzinnige organisatie Wade benadert om van hem een superheld te maken, gaat hij akkoord om zo te kunnen genezen.
Tijdens dit experiment is hij in handen van Ajax en Angel Dust (later komt Wade erachter dat Ajax eigenlijk Francis heet). Na weken zonder resultaat wordt Wade door Francis in een luchtdichte buis gestopt als Wade een grapje maakt over de naam Francis. Deze agressieve behandeling slaat wel aan en hij wordt Immuun tegen alles. Wade is onsterfelijk maar zijn huid is ondertussen ook zwaar verminkt. Als hij kan ontsnappen uit de buis ontstaat er een gevecht tussen Francis en Wade. Francis denkt dat hij Wade heeft verslagen, en laat hem voor dood achter, maar als iedereen weg is komt Wade weer tot leven.
In zijn nieuwe, zwaar verminkte, vorm kan hij Vanessa niet meer onder ogen zien. Hij trekt zich terug voor Vanessa en de enigen die van Wades bestaan afweten zijn zijn beste vriend Weasel en een blinde vrouw, Al, met wie hij samenwoont.

Verloop:

  • 19u00: Deadpool 1
  • 21u00: Deadpool 2

Deadpool 2

Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je om het goed te doen het vuil spelen.


Kom naar deze marathon en maak kans op prachtige prijzen i.s.m. Archonia.com!

Deadpool Marathon

DEADPOOL 1

DEADPOOL 2