Girls Night

Girls, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat een gezellig avondje uit op het programma!


Girls Night

Vrijdag 25/05

Love, Simon

Ontvangst: 18u00 - Film: 19u00


Je kan bovendien een duoticket winnen door mee te doen aan onze wedstrijd!

Klik HIER voor de Facebookwedstrijd

Klik HIER voor de Instagramwedstrijd

De winnaar van Facebook en Instagram worden maandag 21 mei bekend gemaakt.Girls Night

Voor onze Girls’Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première.

Deze keer kozen we voor de romantische komedie 'Love, Simon'

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

KOOP HIER JULLIE TICKETS

Op vrijdag 25 mei staat ons team vanaf 18u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!
Om 19u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen!
Het perfecte verhaal voor een avond uit onder de girls, die helemaal compleet wordt met een aperitiefje en leuke workshops!Dinsdag 26 juni

Midnight Sun

Ontvangst: 18u00 - Film: 19u00

Girls Night

Op dinsdag 26 juni staat ons team vanaf 18u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 19u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen!

Voor onze Girls Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor het romantische drama, Midnight Sun.

De 17-jarige Katie Price heeft een zeldzame ziekte waardoor ze overdag niet naar buiten kan. Haar dagen vult ze door gitaar te spelen op haar slaapkamer. ’s Avonds mag ze naar buiten en speelt ze op het treinstation gitaar voor de reizigers. Op een avond komt ze de knappe Charlie tegen, iemand op wie ze stiekem een crush heeft. Ze probeert haar ziekte zo goed mogelijk voor hem te verbergen, zodat ze samen de perfecte romantische zomer kunnen beleven.