Jurassic World Marathon

Dinsdag 5 juni 2018

Jurassic World & Jurassic World - Fallen Kingdom

Film: 20u30

Hé jij daar, Dinofan... Heb je zin in een marathon ? Nog één keer genieten van Jurassic World op ons grote scherm en na een korte pauze de allernieuwste film Jurassic World - Fallen Kingdom bekijken vanuit je comfortabele stoel met een bak verse popcorn? Zet dan snel 5 juni in je agenda en vergeet vooral niet je vrienden uit te nodigen!

We starten de eerste Jurassic World om 20u30. Zo kan je nog eens kennis maken met alle personages en alle dinosaurussen. Om 23u00 gaan we verder met het langverwachte deel 2 van Jurassic World.


"Monster is a relative term. To a canary, a cat is a monster. We're just used to being the cat."

Jurassic World MarathonJurassic World Marathon

20u30 - Jurassic World 1
(2D)


Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.


23u00 - Jurassic World 2 : Fallen Kingdom (2D)


Vier jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eilandweer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.