Kids Day

Zondag 7 oktober

Smallfoot

Ontvangst: 10u00 - Film: 11u00

Kids Day: Smallfoot

De Bigfoot-legende op zijn kop!

Ben je nog steeds verdrietig omdat de zomer voorbij is? Niet getreurd! Tijdens de knusse herfstdagen kan je op zondag 7 oktober komen ravotten op onze Kids Day met de film Smallfoot! Om het nog gezelliger te maken is iedereen welkom in pantoffels! Kom leuk knutselen, springen op het springkasteel en beleef een fantastische filmochtend!

Eerst en vooral mag je je favoriete pantoffels aandoen naar de film! Nadien spelen we samen spelletjes, ravotten we op het springkasteel en gaan we samen knutselen. Als je je helemaal hebt uitgeleefd kijken we naar de avonturen van Migo, Percy en hun vriendjes!

Wil jij een supertoffe ochtend beleven én deze nieuwe animatiefilm als een van de eersten zien? Koop dan snel je tickets!


Maak bovendien samen met de hele familie een knotsgekke foto met de photobooth van Burddy!

Smallfoot

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.