Ladies Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma!

in samenwerking met:

Ladies Night

Maandag 12 maart

Game Night

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies Night

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor de actiekomedie 'Game Night'

Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks, een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel... toch? Maar wanneer de zes uber-competitieve spelers vastberaden zijn om de zaak op te lossen en te winnen, ontdekken ze dat dit ‘spel’, noch Brooks, is wat het lijkt. In de loop van één chaotische nacht bevinden de vrienden zich steeds dieper in de problemen. Elke stap leidt weer tot een onverwachtse nieuwe wending. Geen regels, geen puntentelling en geen idee wie alle spelers zijn. Dit wordt óf het leukste spel ooit, óf ... game over.

KOOP HIER JULLIE TICKETS

Op maandag 12 maart staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!
Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand
vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke
goodiebag mee naar huis!


Het perfecte verhaal voor een avond uit onder de ladies, die helemaal compleet wordt met een aperitiefje, leuke standen en goodie bag!