Ladies' Night met castbezoek

Een spannende première, leuke stands, toffe prijzen, een ontmoeting met de cast én jij en je vriendinnen... Da's onze Ladies Night met cast!

Ladies' Night met cast
Ladies' Night met cast

Ontmoet de cast van Het Tweede Gelaat!

Maandag 16 oktober

HET TWEEDE GELAAT

Ontvangst: 19u00- Film: 20u00

Het langverwachte vervolg op 'De Zaak Alzheimer' en 'Dossier K' is er eindelijk! Het speurdersduo Vincke en Verstuyft gaan voor een derde keer op zoek naar een gruwelijke moordenaar.

De ooit onvoorwaardelijke vriendschap tussen commissarissen Vincke en Verstuyft gaat door diepe dalen als ze worden geconfronteerd met een reeks gruwelijke moorden. Ook een overlevend slachtoffer drijft een wig tussen de vrienden wanneer Verstuyft valt voor haar charmes. En ondertussen heeft de seriemoordenaar een nieuwe prooi in het vizier...

Wil jij samen met je vriendinnen de speurtocht van Vincke en Verstuyft als één van de eerste volgen? Dan is onze Ladies Night op woensdag 16 oktober de perfecte kans!

Ladies' Night met cast

Maandag 20 november

VERBORGEN VERLANGEN

Ontvangst: 19u00 - Film 20u00

Zoals altijd worden jullie extra in de watten gelegd met een welkomstdrankje, leuke standen en een goodie bag!

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel: er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: 'Verborgen Verlangen', een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte én een prulwerkje van een zekere Louise, een zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster. De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van 'Verborgen Verlangen' en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties. Het boek wordt een echte bestseller maar Herman wordt jaloers...

Ben jij ook benieuwd hoe dit afloopt en wil je de cast ontmoeten? Trommel dan al je vriendinnen op voor de Ladies Night!