Marathon After

Zaterdag 3 of zondag 4 oktober 2020

Marathon: After

Start film zaterdag: 18u30 - Start film zondag: 15u00


Marathon After

Can Love Overcome The Past?

Was jij ook zo in de ban van het liefdesverhaal tussen Tessa en Hardin? Dan is deze marathon zeker iets voor jou! Op zaterdag 3 oktober om 18u30 en op zondag 4 oktober om 15u00 speelt er bij Euroscoop namelijk een After marathon! Allereerst frissen we je geheugen op met de eerste film: After om daarna over te gaan op het langverwachte vervolg: After We Collided.

Samen zullen we ontdekken of de liefde tussen Tessa en Hardin zal slagen of breken. Want misschien slaat dreamy collega Trevor Tessa wel aan de haak? Wij zijn alvast benieuwd!

Wil jij graag zeker zijn van een plaatsje? Koop dan snel je tickets!

Bovendien kan je kans maken op schattige trillende prijzen dankzij onze samenwerking met Upper at home en Tutti Passi.


After

De jonge Tessa (Josephine Langford) is ambitieus en vastberaden. Ze heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: studeren, een goede baan vinden en een gelukkig leventje leiden met haar perfecte vriend Noah. Maar dan ontmoet ze Hardin (Hero Fiennes-Tiffin), een mysterieuze en sexy bad boy die zowel uitdagend is als wreed... een type waar ze nooit op zou kunnen vallen. Toch verliest Tessa na hun kenninsmaking de controle over haar gevoelens en haar eens zo zekere leven. Lust, leugens, jaloezie

After We Collided

Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes-Tiffin) zitten in de pijnlijke nasleep van hun stukgelopen relatie. Hij vervalt in zijn slechte gewoontes van vroeger. Zij begint, vol herwonnen zelfvertrouwen, aan de stage van haar dromen bij een uitgeverij. Daar trekt ze de aandacht van dreamy collega Trevor (Dylan Sprouse): slim, razend knap en verantwoordelijk. Maar hoe hard Tessa ook probeert, Hardin Scott valt niet te vergeten. De passie en lust tussen hen blijkt onmogelijk te doven.