Marathon: Avengers

Dinsdag 23 april

Marathon: Avengers

Film: 21u00

Marathon: Avengers

Bovendien kan je kans maken op leuke prijzen dankzij Archonia!


This is the fight of our lives...

Op dinsdag 23 april zit je klaar voor een grote portie actie bij Euroscoop tijdens onze Avengers Marathon!

Eerst frissen we jullie geheugen even op door de marathon te beginnen met Avengers: Infinity War om 21u00. Nadien kan je samen met je vrienden als één van de eerste de avant-première van Avengers: Endgame 3D bekijken om 00u01!

Wij zetten alvast de drank koud en zorgen voor lekker verse popcorn terwijl jij kijkt naar de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios. Ben jij ook zo benieuwd naar hoe dit zal eindigen? Wij alvast wel!

Wil jij er graag bij zijn tijdens onze Avengers Marathon? Koop dan snel je tickets!

Avengers: Infinity War 2D - 21u00

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held.

Avengers: Endgame 3D - 00u01

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen om de acties van Thanos ongedaan te maken en de orde in het universum te herstellen.