Met Je Bon Naar De Zon

Met Je Bon Naar De Zon


Spaar tot en met 31 augustus voor korting op een vakantie via prijsvrij.nl. Je kan sparen tot een tegoed ter waarde van 45 Euro.

Hoe werkt het?

 1. Bewaar je bioscoopkaartje van Euroscoop! Online besteld? Dan kun je je ticket gratis inwisselen bij een van de kassa’s of ATM machines voor een fysiek ticket.
 2. Ga naar www.metjebonnaardezon.nl en scan jouw ticket.
 3. Upload zoveel bonnen van Euroscoop als je wilt.
 4. Zoek jouw volgende vakantie uit op www.prijsvrij.nl of www.prijsvrij.be.
 5. En genieten maar!


Met Je Bon Naar De Zon

FAQ

Hoe werkt Met je bon naar de zon?

De actie werkt heel simpel! De waarde van je kaartje bij één van de aangesloten bioscopen is de korting die je ontvangt op je reis bij Prijsvrij. Deze korting kun je opsparen tot een maximum bedrag van €45.

Hoe doe ik mee met de actie?

Meedoen met de actie is heel eenvoudig. Bewaar je kaartje van één van de aangesloten partners en surf op je smartphone, tablet of PC naar www.metjebonnaardezon.nl. Klik op ‘Ik ga voor het eerst sparen’ en upload een foto van je kaartje. Geef aan van welke vestiging dit kaartje is en vul je e-mailadres in. In je mailbox ontvang je een link waarmee je later in kan loggen om verder te sparen.

Hoe kan ik verder sparen?

Wanneer je voor de eerste keer een kaartje hebt gescand ontvang je per e-mail een link waarmee je kunt inloggen. Klik op de link en upload je nieuwe kaartje. Het tegoed zal automatisch worden opgeteld bij je eerder gescande kaartjes.

Wat is de looptijd van de actie?

De actie loopt vanaf 24 juli 2019 tot en met 30 september 2019.

Van welke partners kan ik kaartjes inscannen?

Je kunt kaartjes inscannen van de volgende vestigingen van Euroscoop:

 • Tilburg
 • Schiedam
 • Maastricht
 • Lanaken
 • Maasmechelen
 • Genk
 • Sint-Niklaas

Welke kaartjes kan ik scannen?

Je kunt alle filmkaartjes van de aangesloten partners gebruiken die zijn verkregen gedurende de actieperiode. De online bonnen kunnen in de bioscoop worden ingewisseld voor kaartjes.

Hoe werkt het inscannen?

Met je smartphone of tablet kun je op twee manieren jouw kaartje inscannen:Een nieuwe foto maken. Klikhiervoor op ‘Maak een nieuwe scan’.2) Een eerder gemaakte foto inscannen. Klik hiervoor op ‘of upload vanaf je device’. Via je PC is het alleen mogelijk om gebruik te maken van deze optie.

Hoe maak ik een goede foto?

Om te zorgen dat het kaartje goed gescand kan worden is het belangrijk dat de foto recht van boven wordt genomen en er voldoendelicht is. Zorg ervoor dat de vestiging van de partner en het totaal betaalde bedrag duidelijk leesbaar in beeld zijn en het kaartje niet gekreukeld is.

Mijn kaartje wordt niet goed gescand, wat nu?

Als het niet lukt om het kaartje correct te scannen heb je de mogelijkheid om het nog een keer te proberen. Mocht het echt niet lukken kun je een foto van je kaartje mailen naar metjebonnaardezon@prijsvrij.nl.

Hoe ontvang ik mijn reistegoed?

Na het uploaden van een of meerdere kaartjes heb je de mogelijkheid om jouw reistegoed te verzilveren. Wanneer je hier op klikt zal er een kortingscode naar het opgegeven mailadres worden gestuurd. LET OP: Als je het tegoed eenmaal hebt verzilverd kun je niet verder sparen voor een hoger bedrag.

Tot welk bedrag kan ik sparen?

Je kunt sparen tot een maximum bedrag van €45. Het minimale bedrag dat gespaard moet worden is €1.

Waar kan ik mijn huidige tegoed zien?

Je kunt je huidige tegoed zien door op de link te klikken die je na de eerste scan hebt ontvangen in je mailbox. Via deze link kom je in je persoonlijke account waar een overzicht staat van het tegoed dat je hebt opgespaard.

Wat gebeurt er met mijn opgebouwde reistegoed bij beëindiging van de actie?

Het openstaande reistegoed zal na beëindiging van de actie worden omgezet in een kortingscode en wordt verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

Tot wanneer is mijn kortingscode geldig?

De kortingscode is na uitgifte een jaar geldig.

Hoe kan ik de kortingscode gebruiken?

De kortingscode kan in stap 2 van het boekingsproces worden ingevuld. De korting zal automatisch worden verrekend met het te betalen bedrag.

Is de korting geldig op alle reizen?

De korting is geldig op reizen van alle touroperators behalve Alltours en Alltoursx. Het minimale bestedingsbedrag is €1000. Kortingscodes kunnen worden ingewisseld op alle reis- en verzorgingstypen met vertrek van alle luchthavens.

Mijn ingevoerde kortingscode werkt niet, wat nu?

Controleer of de reis die u wilt boeken voldoet aan de voorwaarden van de actie (touroperator en minimaal bestedingsbedrag). Voldoet de reis aan de voorwaarden en lukt het nog steeds niet? Neem contact op met de klantenservice.

Wat doet Prijsvrij met mijn achtergelaten gegevens?

Om mee te doen met de actie moet je jouw e-mailadres achterlaten. Dit is nodig om later opnieuw in te loggen en naar dit mailadres zal ook de kortingscode worden gestuurd. Daarnaast is dit het adres waarop je de nieuwsbrief van Prijsvrij en de partner(s) zult ontvangen. Je kunt jezelf op ieder moment weer uitschrijven voor deze nieuwsbrieven.

Kan ik meerdere keren mee doen met de actie?

Ja, dat kan! Als je jouw reistegoed hebt verzilverd kun je daarna gewoon opnieuw beginnen met sparen. Het is echter niet mogelijk meerdere kortingscodes te gebruiken voor dezelfde reis.

Ik heb nog een vraag. Waar kan ik terecht?

Indien je vragen of opmerkingen hebt, kan je terecht bij de klantenservice via volgend mailadres: metjebonnaardezon@prijsvrij.nl.


Voorwaarden

 • Om korting te krijgen op jouw vakantie bij Prijsvrij.nl/.be dien je jouw kassabon van een van de deelnemende partners in te scannen.
 • Je kunt kassabonnen uploaden tot een maximaal kortingsbedrag van € 45,-.
 • Het bedrag op de gescande kassabon wordt afgerond in het voordeel van de klant. Zo wordt een kassabon met een totaalbedrag van € 8,10 afgerond naar € 9,-.
 • Alle tickets van Euroscoop kunnen gebruikt worden voor deze actie. Let op: de online verkregen bioscoopkaartjes dienen vóór de film ingewisseld te worden bij een ATM of bij de kassa.
 • Bij kassabonnen met een bedrag hoger dan €45,- wordt het maximale kortingsbedrag van €45,- toegekend aan de klant.
 • Bonnen mogen slechts één keer ingescand worden. Er worden controles uitgevoerd om er voor te zorgen dat een en dezelfde bon niet meerdere keren wordt gebruikt. Fraude wordt bestraft met het uitsluiten van de deelnemer voor deze kortingsactie.
 • Alleen bonnen die tijdens de actieperiode verkregen zijn mogen gescand worden. Dit is tussen 24 juli 2019 en 30 september 2019.
 • Verkregen kortingscodes zijn tot één jaar naar uitgifte te gebruiken.
 • Het is niet toegestaan kortingscodes te verstrekken aan derden. In alle gevallen van fraude of “het vermoeden van” fraude zal hiervan aangifte gedaan worden.
 • De deelnemer dient akkoord te gaan met het ontvangen van zowel de nieuwsbrief van Prijsvrij.nl/.be als de nieuwsbrief van de partner(s).
 • Er is één inschrijving per e-mailadres mogelijk.
 • Prijsvrij.nl behoudt zich het recht de actie op ieder moment zonder opgaaf van reden te beëindigen en/of de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode of voorwaarden te wijzigen.
 • Kortingscodes kunnen ingewisseld worden op alle reistypen en met vertrek van alle luchthavens.
 • Deze korting is geldig op reizen van alle touroperators behalve Alltours en Alltoursx.
 • Het minimale bestedingsbedrag is € 1000,00.
 • In een situatie waarin deze actievoorwaarden niet zijn voorzien beslist Prijsvrij.nl. ·
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen aan deze actie.
 • Deze promotie is op geen enkele manier verbonden met Facebook of Instagram en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie wordt beheerd door Prijsvrij.nl en niet door Facebook of Instagram.