60PLUS

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €6 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 17 januari

All Of Us

Beleef het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft.

Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit. Cathy beslist om haar familie niet in te lichten over haar toestand, maar heeft een plan. Ze wil dat haar jongere zus, na haar dood, haar rol in haar gezin overneemt, als vrouw én als moeder. Maar haar zus ziet dat écht niet zitten.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 24 januari

F.C. De Kampioenen

Ontdek het vierde verhaal van je helden: F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!

Ronaldinho wordt door Boma en Goedele klaargestoomd als nieuwe PDG van de 'Boma Vleesindustrie NV'. Maar zijn hart ligt meer bij het voetbal - en bij Niki, zijn nieuwe vlam.Terwijl de Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de 'Viva Boma' worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 31 januari

Just Mercy

'Just Mercy' volgt het op feiten gebaseerde verhaal over de jonge advocaat Bryan Stevenson en zijn historische strijd voor gerechtigheid.

Na zijn studie gaat Bryan naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld of niet de juiste juridische bijstand hebben gekregen. Een van zijn eerste en meest controversiële zaken is die van Walter McMillian, die in 1987 ter dood is veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een 18 jarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs en het feit dat de enige getuigenverklaring tegen hem afkomstig is van een crimineel met een motief om te liegen.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 7 februari

Bombshell

Achter de schermen van een machtig en controversieel televisienetwerk broedt een explosief schandaal.

Jarenlang keek iedereen weg, maar nu staan enkele journalistes op het punt de stilte te verbreken. Slagen ze erin om één van de machtigste mannen in de media ten val te brengen? Beleef mee hoe dit waargebeurde schandaal zich ontvouwt, van de eerste vonken tot de publieke ontploffing.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 14 februari

Dolittle

Na het verlies van zijn vrouw zeven jaar eerder, kluistert de excentrieke Dr. John Dolittle zich achter de hoge muren van Dolittle Manor met alleen zijn menagerie van exotische dieren als gezelschap.

Hij is de befaamde dokter en dierenarts van Queen Victoria's England. Wanneer de jonge koningin ernstig ziek blijkt te zijn, wordt een aarzelende Dolittle gedwongen om op een episch avontuur naar een mythisch eiland te vertrekken, op zoek naar een remedie terwijl hij oude tegenstanders kruist en wonderlijke wezens ontdekt.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 21 februari

1917

Een meeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog.

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge Britse soldaten Schofield en Blake een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen – waaronder Blake zijn eigen broer.

KOOP HIER JE TICKETS!
60PLUS

Vrijdag 28 februari

Richard Jewell

“Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten.”

Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is.

KOOP JE HIER!

In samenwerking met: