60PLUS

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS
Vrijdag 22 november

The Good Liar

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet.

Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een01011simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

KOOP HIER JE TICKETS
60PLUS
Vrijdag 29 november

Le Mans 66

De film vertelt het legendarische duel tussen Ford en Ferrari tijdens de 24 Uren van Le Mans in de sixties.

Het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby (Matt Damon) en autocoureur Ken Miles (Christian Bale). Samen bouwden zij een raceauto voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966.

KOOP HIER JE TICKETS
60PLUS
Vrijdag 6 december


Judy

Nadat Judy Garlands carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist ze in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.

Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

KOOP HIER JE TICKETS
60PLUS
Vrijdag 13 december

Last Christmas

Pechvogel Kate ontmoet een jongen die telkens plotseling opduikt en daarna weer verdwijnt. Tom lijkt te mooi om waar te zijn, en misschien is hij dat ook wel.

KOOP HIER JE TICKETS

In samenwerking met: