60PLUS

Iedere vrijdag van de maand

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 22 juni

THE MERCY

Het waargebeurde en fascinerende verhaal van Donald Crowhurst, die in 1968 met zijn zelfgemaakte boot rond de aarde wou zeilen.

Op zoek naar erkenning en geld om zijn noodlijdende bedrijf te redden, besluit de Engelse amateurzeiler Donald Crowhurst om mee te doen aan de Golden Globe Race, een non-stop solo zeilrace om de wereld. In oktober 1968 verlaat hij met een zelfgebouwde boot de haven van Teignmouth in Devon, zijn vrouw en kinderen op de kade achterlatend. Maar al snel blijkt dat hij het avontuur volledig heeft onderschat ...

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 29 juni

THE BOOKSHOP

De film is een groot succes in Spanje waar de film ook 3 Goya Awards (Spaanse Oscars©) in de wacht heeft gesleept voor Beste Film, Beste Regisseur en Beste Scenario.

In deze boekverfilming van Penelope Fitzgerald's The Bookshop besluit weduwe Florence Green het leven weer op te pakken door een eigen boekhandel te openen. Door de lokale bevolking bloot te stellen aan messcherpe literatuur, zoals Nabokov's Lolita en Ray Bradbury's Fahrenheit 451, doet ze meer stof opwaaien dan verwacht. Onder leiding van Mrs. Gamart probeert het rurale dorpje Florence op beleefde wijze tegen te houden. Toch vindt ze steun bij Mr Brundish , die vindt dat het stadje wel toe is aan wat verandering.

KOOP HIER JE TICKETS