60PLUS

Iedere laatste vrijdag van de maand

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke laatste vrijdag* van de maand verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden tijdens schoolvakanties worden verplaatst naar de vrijdag voor de vakantie.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 89

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 26 januari

F.C. De Kampioenen: Forever

De kampioenen, de kampioenen, wij zijn de beste van het land. De kampioenen, de kampioenen, kampioen zijn, is plezant!

Al je favoriete personages van F.C. De Kampioenen doen weer mee in een nieuw avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. DDT is "back in business" en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van FC De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers.

Koop hier je tickets!


60PLUS

Vrijdag 23 februari

The Leisure Seeker

Oscarwinnares Helen Mirren (The Queen) en Golden Globe-winnaar Donald Sutherland (JFK) schitteren in The Leisure Seeker. De film werd gebaseerd op de bestseller van Michael Zadoorian.

Ella en John hebben samen een prachtig leven gehad. Nu ze beiden ernstig ziek zijn, verlangen ze naar een laatste avontuur. Met hun oude camper, The Leisure Seeker, ontvluchten ze de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. Het wordt een reis vol verrassingen, tegenslagen en herinneringen, van Massachusetts naar Florida. Onderweg vinden ze hun liefde voor het leven en voor elkaar terug.

Koop hier je tickets!


60PLUS

Vrijdag 23 maart

Oude Liefde

Oude liefde roest niet.

Twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij net als hun families verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Koop hier je tickets!