60PLUS

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 14 december

De Collega's 2.0

De collega's krijgen een nieuw diensthoofd. Extreem gemotiveerd en met slogans gehaald uit een fout Amerikaans handboek wil hij een frisse wind door de groep laten waaien. Zijn idee: een gezamenlijk teambuilding-weekend...

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 11 januari

STAN & OLLIE

Stan en Ollie, beter bekend als Laurel en Hardy, is het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft.

Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 18 januari

MARY POPPINS RETURNS

Londen ten tijde van de depressie. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een persoonlijk verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, met behulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 25 januari

GREEN BOOK

Green Book volgt een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter, Tony Lip genaamd, die zijn baan verliest wanneer zijn nachtclub moet sluiten. Vervolgens besluit hij als chauffeur rondte rijden voor een uiterst getalenteerde pianist. De twee kunnen elkaar niet luchten of zien, maar vormen geleidelijk aan een band met elkaar.

KOOP SNEL JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 1 februari

COLETTE

Het waargebeurde verhaal van Colette begint wanneer ze als simpel plattelandsmeisje rond 1900 als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri "Willy" Gaulthier-Villars haar entree maakt in de Parijse high society. Verveeld met haar nieuwe bestaan schrijft ze dagboeken vol met haar seksuele fanatsieën, die uiteindelijk onder Willy's naam gepubliceerd worden als de novellereeks Claudine. De sensuele verhalen zijn een hit, en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppen van Frankrijk. Tot Willy haar op een dag verraadt.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 8 februari

KURSK

In 2000 zinkt de Rusische nucleaire onderzeeër Kursk na een explosie naar de bodem van de ijzige Barentszzee.
Aan boord weten 23 matrozen zich in veiligheid te brengen in een onbeschadigd compartiment en zet commandant Mikhail Averin alles op alles om hen te redden. Ondertussen stuiten zijn vrouw en de andere wanhopige familieleden aan wal op een muur van politiek stilzwijgen. Hoewel de Russische marine er met haar verouderde materiaal niet in slaagt de mannen te bevrijden, wordt alle buitenlandse hulp afgehouden.

KOOP SNEL JE TICKETS