60PLUS

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 1 maart

BEN IS BACK

De 19-jarige Ben ligt door zijn drugsverslaving met zichzelf in de knoop. Wanneer hij tijdens de kerstdagen onverwachts uit de afkickkliniek terugkeert naar zijn familie, wordt hij door zijn moeder Holy (Julia Roberts) met open armen ontvangen. Haar liefde voor Ben is onvoorwaardelijk, maar ze leert snel dat hij nog steeds een gevaar is voor zichzelf en voor haar gezin.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 15 maart

VICE

Het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste Vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. VICE vertelt het verhaal over hoe een bureaucratische insider uit Washington stilletjes de machtigste man ter wereld werd als Vicepresident van George W. Bush (Sam Rockwell). Hij gaf het land en de wereld opnieuw vorm op een manier die vandaag de dag nog steeds gevoeld wordt.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 22 maart

IF BEALE STREET COULD TALK

If Beale Street Could Talk schetst een intiem portret over het onvoorwaardelijke vertrouwen in de liefde, de liefde die alles overwint, gebaseerd op het gelijknamige boek van James Baldwin. Clementine 'Tish' Rivers en Alozo 'Fonny' Hunt durven na een jarenlange vriendschap op 19 en 20 jarige leeftijd toe te geven aan hun liefde voor elkaar en dromen zij van een toekomst samen. Alles loopt voorspoedig, totdat Fonny valselijk wordt beschuldigd van een verkrachting en hij is in de gevangenis belandt.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 29 maart

TRIO

Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat worstelt al een tijdje met een depressie. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen, ... maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 5 april

THE OLD MAN & THE GUN

De Forrest Tucker is al ruim op pensioengerechtigde leeftijd, maar nog steeds één van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw. Wanneer hij ook nog de vrouw van zijn dromen ontmoet lijkt zijn leven compleet. Maar als de jonge detective John Hunt een klopjacht organiseert op Forrest en zijn handlangers, ontstaat er al snel een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charmes van Forrest niet kan weerstaan.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 26 april

THE AFTERMATH

1946, in naoorlogs Duitsland arriveert Rachael Morgan in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis, een Britse Kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar grote schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar en zijn rusteloze dochter.

KOOP HIER JE TICKETS