60PLUS

Iedere vrijdag van de maand

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 20 april

THE SHAPE OF WATER

De meesterlijke film The Shape of Water won maar liefst vier Oscars®, waaronder ook de Oscars® voor beste film.

Het verhaal speelt zich af in de koude oorlog. Amerika en Rusland werken aan geheime experimenten. Elisa, de hoofrolspeelster in de film, die niet kan praten, ontdekt dat één van de experimenten om een visachtig wezen gaat en bovendien heeft dit wezen menselijke trekken. Aangezien het wezen de laatste van zijn soort is, wordt het wezen bestudeerd door de Amerikaanse overheid om hem eventueel te gebruiken in het leger of in de ruimtevaart. Elisa voelt al snel empathie voor het intelligente en fascinerende dier en dit drijft haar ertoe om het wezen te helpen ontsnappen zodat ze samen kunnen zijn.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 27 april

THE POST

The Post, geregisseerd door Steven Spielberg, is een waargebeurd drama met Meryl Streep en Tom Hanks in de hoofdrollen. Het trio is goed voor een triljoen Oscars en ook deze film wordt getipt voor de prestigieuze filmprijs.

Begin jaren '70 komt de Washington Post in het bezit van geheime documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie. Deze documenten, beter bekend als de 'Pentagon-Papers', geven een beeld over de achtergrond op de gebeurtenissen tijdens de oorlog in Vietnam. Journalist Ben Bradlee en uitgever Kay Graham proberen vervolgens de documenten te analyseren.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 18 mei

DARKEST HOUR

Een opwindend en inspirerend waargebeurd verhaal.

Slechts een paar dagen nadat hij premier van het Verenigd Koninkrijk is geworden, moet Winston Churchill meteen één van zijn zwaarste beproevingen doorstaan: hij moet kiezen of hij met Nazi Duitsland over een vredesverdrag wil onderhandelen, of dat hij voor de idealen en de vrijheid van zijn natie wil vechten.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 25 mei

DE BUURTPOLITIE: DE TUNNEL

Wil je Koen, Tineke, Brigitte, Eric, Barry en de rest van de bende van De Buurtpolitie weer aan het werk zien?

Terwijl De Buurtpolitie een diefstal van dynamiet uit een legerkazerne onderzoekt, wordt het korps ook geconfronteerd met klachten over grondtrillingen in een wijk. Dieren worden onrustig en mensen kunnen er niet van slapen. De agenten gaan op onderzoek uit maar ze staan echter voor een mysterie. Tot ze in diezelfde wijk op een lange, diepe tunnel stoten... Zij stellen zich de vraag wie deze heeft gegraven, waar deze naartoe leidt, maar vooral vragen ze zich af waarom de tunnel gevuld is met springstof ...

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 1 juni

WONDER

Het inspirerende en hartverwarmende verhaal van August Pullman is gebaseerd op de roman ‘Wonder’ van R.J. Palacio

August is geboren met afwijkingen aan zijn gezicht. Bang om er niet geaccepteerd te worden hebben zijn ouders (Julia Roberts en Owen Wilson) hem nooit naar een reguliere school gestuurd. Tot nu toe. Wanneer hij voor het eerst voet zet in groep 7 verandert hij in een onwaarschijnlijke held.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 8 juni

FINDING YOUR FEET

Een chique Engelse dame wordt ontdekt dat het nooit te laat is voor een frisse start.

Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott ontdekt dat haar echtgenoot al jaren een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze bij haar bohémienne zus Bif in te trekken. Door Bif en haar excentrieke vriendengroep én hun gezamenlijke liefde voor dansen leert Sandra dat het nooit te laat is voor een frisse start.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 15 juni

THE GUERNSEY LITERARY AND POTATO PEEL PIE SOCIETY

De film is gebaseerd op de bestseller 'The 'Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society' uit 2008

In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog ontvangt de jonge charismatische schrijfster Juliet een brief van een lid van een mysterieuze boekenclub die in de oorlog op het eiland Guernsey werd opgericht. Haar nieuwsgierigheid is gewekt en Juliet besluit naar het eiland af te reizen. Daar ontmoet ze de heerlijk excentrieke leden van de Guernsey Literary and Potatoe Peel Pie Society, inclusief Dawsey. Terwijl de geheimen van hun oorlogstijd zich ontvouwen, veranderen Juliet’s groeiende liefde voor het eiland, de boekenclub en haar genegenheid voor Dawsey haar leven voorgoed.


KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 22 juni

THE MERCY

Het waargebeurde en fascinerende verhaal van Donald Crowhurst, die in 1968 met zijn zelfgemaakte boot rond de aarde wou zeilen.

Op zoek naar erkenning en geld om zijn noodlijdende bedrijf te redden, besluit de Engelse amateurzeiler Donald Crowhurst om mee te doen aan de Golden Globe Race, een non-stop solo zeilrace om de wereld. In oktober 1968 verlaat hij met een zelfgebouwde boot de haven van Teignmouth in Devon, zijn vrouw en kinderen op de kade achterlatend. Maar al snel blijkt dat hij het avontuur volledig heeft onderschat ...

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 29 juni

THE BOOKSHOP

De film is een groot succes in Spanje waar de film ook 3 Goya Awards (Spaanse Oscars) in de wacht heeft gesleept voor Beste Film, Beste Regisseur en Beste Scenario.

In deze boekverfilming van Penelope Fitzgerald's The Bookshop besluit weduwe Florence Green het leven weer op te pakken door een eigen boekhandel te openen. Door de lokale bevolking bloot te stellen aan messcherpe literatuur, zoals Nabokov's Lolita en Ray Bradbury's Fahrenheit 451, doet ze meer stof opwaaien dan verwacht. Onder leiding van Mrs. Gamart probeert het rurale dorpje Florence op beleefde wijze tegen te houden. Toch vindt ze steun bij Mr Brundish , die vindt dat het stadje wel toe is aan wat verandering.

KOOP HIER JE TICKETS