60PLUS

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.

*voorstellingen die plaatsvinden op feestdagen en tijdens schoolvakanties worden mogelijks geannuleerd.

Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/73 10 88

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS


60PLUS

Vrijdag 26 april

The Aftermath

1946, in naoorlogs Duitsland arriveert Rachael Morgan in de ruïnes van Hamburg om weer herenigd te worden met haar man Lewis, een Britse Kolonel met de taak om de verwoeste stad te herbouwen. Maar onderweg naar hun nieuwe huis, ontdekt Rachael tot haar grote schrik dat Lewis een onverwacht besluit heeft genomen: ze zullen hun nieuwe huis delen met de vorige eigenaars, een Duitse weduwnaar en zijn rusteloze dochter.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 3 mei

Baantjer Het Begin

Maak kennis met een jonge Jurre de Cock.

Het decor wordt gevormd door de roerige jaren 80 in Amsterdam. Het verhaal begint als De Cock (dan eind 30) net rechercheur is geworden. De Cock en zijn partner Montijn stuiten op een moordzaak die leidt naar een mogelijke aanslag tijdens de kroning van prinses Beatrix. Ze moeten alles op alles zetten om een drama op de kroningsdag te voorkomen.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 10 mei

Dumbo

Beleef een nostalgische filmnamiddag met de allernieuwste Dumbo film!

Holt Farrier wordt ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandemere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 17 mei

Mary Queen Of Scots

'Mary Queen of Scots' vertelt het verhaal over het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart.

Mary werd op haar zestiende Koningin van Frankrijk. Nadat ze op haar achttiende weduwe wordt ontstaat er de druk om te hertrouwen. Ze besluit vervolgens terug te keren naar Schotland, inmiddels onder het bewind van Koningin Elizabeth I, om haar rechtmatige plaats op de troon terug te vorderen.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 24 mei

Aladdin

De arme jongen Aladdin bevrijdt een geest uit een lamp en wordt daarmee de meest machtige jongen van het land.

Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst dat zich afspeelt in de fictieve havenstad Agrabah.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 7 juni

Rocketman

Het waargebeurde verhaal van Elton John.

Elton besluit als jonge jongen naar het beroemde conservatorium Royal Academy of Music te gaan, waarna hij vervolgens een muzikale samenwerking met Bernie Taupin aangaat. Uiteindelijk zal hij uitgroeien tot een wereldbekende superster.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 14 juni

Gloria Bell

Gloria is een vrijgevochten vrouw van in de vijftig.

Hoewel ze eenzaam is, haalt ze het beste uit haar situatie e vult ze haar nachten op feesten voor alleenstaande volwassenen in Los Angeles, steeds op zoek naar de liefde. Haar fragiele geluk verandert, wanneer ze Arnold ontmoet en ze zich vervolgens helemaal geeft in hun intense relatie.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 21 juni

Claire Darling

Op een mooie eerste zomerdag besluit Claire om al haar bezittingen te verkopen.

Ze heeft al haar favoriete spullen in de voortuin gelegd voor een garageverkoop. Als een horde nieuwsgierige omstanders en buren beginnen te vechten om de belachelijk laag geprijsde antiekstukken, flitst elk object door de herinnering van Claire's tragische en flamboyante leven.

KOOP HIER JE TICKETS


60PLUS

Vrijdag 28 juni

A Dog's Journey

Sommige vriendschappen blijven eeuwig duren..

De geliefde hond Bailey leidt een gelukkig leven op de boerderij van zijn baasje Ethan en diens vrouw Hannah, al spelend met hun kleindochter CJ. De moeder van CJ besluit echter om te verhuizen met CJ. Wanneer Bailey terechtkomt in een ander hondenleven, gaat hij op zoek naar CJ om haar voor altijd te kunnen beschermen, een belofte die hij maakte aan Ethan. Er start een mooi avontuur gevuld met vriendschap en liefde doorheen meerdere hondenlevens.

KOOP HIER JE TICKETS