Kids Day

Zondag 17 juni

The Incredibles 2

Ontvangst: 13u30 - Film: 14u30

Kids Day The Incredibles 2

Voor alle families die gewoonweg incredible zijn!

Trek alvast je superheldenpak aan voor een knotsgekke Kids Day met de superheldenfamilie The Incredibles! Op zondag 17 juni bundelen we al onze superkrachten voor een gezellige filmnamiddag!

Eerst en vooral mag je verkleed als je favoriete superheld naar de film komen! Nadien gaan we samen ravotten en springen op het springkasteel, knutselen we samen zodat jij je outfit kan vervolledigen én bovendien kan je bewijzen dat jij een échte superheld bent door ons superheldenparcours af te leggen! Als je je helemaal hebt uitgeleefd en al je superkrachten hebt laten zien, kijken we naar de allernieuwste avonturen van The Incredibles 2!

Wil jij een supertoffe namiddag beleven én deze nieuwe The Incredibles film als een van de eersten zien? Koop dan snel je tickets!


The Incredibles 2

In dit nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie staat alleen al snel op zijn kop als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen.