Ladies Night: Game Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma!Ladies' Night

Donderdag 15 maart

Game Night

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies' Night


Op donderdag 15 maart staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor de actiekomedie Game Night.

Voor hun wekelijkse spelletjesavond voor koppels wordt de lat hoger gelegd wanneer Max’s charismatische broer, Brooks (Kyle Chandler), een moord mysterie partijtje organiseert compleet met neppe schurken en FBI agenten. Dus wanneer Brooks wordt gekidnapped, hoort dat bij het spel... toch?


in samenwerking met: