Ladies' Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma!


Ladies' Night

in samenwerking metDonderdag 9 augustus

The Spy Who Dumped Me

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies' Night

Op donderdag 9 augustus staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende film. Deze keer met de hilarische actiekomedie The Spy Who Dumped Me.

Je ziet het hilarische duo Mila Kunis en Kate McKinnon aan het werk. Audrey en Morgan zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey’s ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan.