Ladies' Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma!


Ladies' Night
Ladies' Night

Op donderdag 20 december staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje dat wordt aangeboden door De Wijnbox. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een leuke vrouwenfilm. Deze keer vertonen wij de familie musical Mary Poppins Returns met Emily Blunt in de hoofdrol.

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical!


in samenwerking met