Ladies' Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma!


Ladies' Night

in samenwerking metDonderdag 8 november

Second Act

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies' Night

Op donderdag 8 november staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje dat wordt aangeboden door De Wijnbox. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende film. Deze keer vertonen wij de komedie Second Act met Jennifer Lopez in de hoofdrol.

Maya is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Toch wordt haar een positie als filiaalmanager geweigerd omdat ze geen diploma heeft. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij dankzij haar kennis de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Ze moet bewijzen dat ervaring evenveel waard is dan een diploma.