Kom paaseitjes rapen bij Euroscoop!

Kom paaseitjes rapen bij Euroscoop!
Kom paaseitjes rapen bij Euroscoop!

PAASEITJES RAPEN

Zondag 1 april 2018 - vanaf 13u30

Bim bam Beieren ... daar zijn de paasklokken weer! Ze vliegen over het land en droppen tot groot jolijt van de kinderen hun chocolade eieren. Haal dat mandje boven en kom op zondag 1 april vanaf 13u30 naar Euroscoop Lanaken en kies uit onderstaande leuke kinderfilms.

Jij, je mama, papa, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn vanaf 13u30 welkom om een kei toffe zondagmiddag te beleven en heerlijke paaseitjes te rapen.

Om 14u30 kunnen jullie dan met z'n allen, als een van de eersten naar Rikkie de Ooievaar of Pieter Konijn gaan kijken!

De animatie, het overenthousiaste team, de films staan klaar, de paasklokken zijn op post, enkel jij ontbreekt nog...

Zorg dat je er zeker bij bent!


MAAK HIERONDER JE KEUZE VOOR DE FILMRikkie de Ooievaar


Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is

Koop je tickets voor Rikkie de Ooievaar

Pieter Konijn


Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars: The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.

Koop je tickets voor Pieter Konijn
Kom paaseitjes rapen bij Euroscoop!