Pasen bij Euroscoop!

Vier Pasen bij Euroscoop en ontmoet Mr. Link!

Zondag 7 april 2019

Ontvangst: 13u30 - Film: 14u30

Pasen bij Euroscoop!

Het Grote Euroscoop Paasspel

Bim bam Beieren ... daar zijn de paasklokken weer! Ze vliegen over het land en droppen tot groot jolijt van de kinderen hun chocolade eieren.

Ben jij klaar voor een namiddag met een hoog fungehalte? Want op zondag 7 april spelen wij het grote Euroscoop Paasspel! Jij, je mama, papa, zusjes, broertjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal welkom vanaf 13u30 om mee te spelen en samen een kei toffe zondagmiddag te beleven. Kan jij de uitdaging tot een goed einde brengen? Dan ga jij naar huis met allerlei lekkers!

Eens iedereen is uitgespeeld, kunnen jullie om 14u30 met z'n allen, als één van de eersten naar Missing Link gaan kijken! Zet alvast je grootste glimlach op, want wij hebben Mr. Link uitgenodigd om na de film langs te komen om met jong en oud op de foto te gaan!

De popcorn wordt vers gepopt, de film staat klaar en ons super enthousiaste team kan niet wachten om jouw gezin te mogen verwelkomen op zondag 7 april!

Wil jij er bij zijn? Koop dan snel je tickets!

Missing Link

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is verrassend slim en charmant maar ook eenzaam omdat hij alleen leeft en niet weet waar hij vandaan komt. Bijgestaan door de temperamentvolle avonturier Adelina Fortnight, gaan Link en Sir Lionel op een razend spannend avontuur op zoek naar Link’s lang verloren familie: de Yeti’s.

In samenwerking met:

Pasen bij Euroscoop!