60Plus

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts € 6,00 per bezoeker

*voorstellingen die plaatsvinden tijdens schoolvakanties of feestdagen worden mogelijks geannuleerd.Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/77 85 90

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS60Plus

Vrijdag 28 februari

Richard Jewell

“Er ligt een bom in Centennial Park. Jullie hebben dertig minuten.”

Richard Jewell wordt wereldwijd bekend als de beveiliger die bij de bomaanslag in Atlanta in 1996 het explosief vindt. Dankzij zijn snelle handelen worden talloze levens gered. Maar binnen een paar dagen wordt de man die zo graag politieagent was geworden de belangrijkste verdachte van de FBI. Hij wordt door zowel pers als publiek aan de schandpaal genageld en zijn leven wordt verwoest. Jewell roept de hulp in van de onafhankelijke anti-establishment-advocaat Watson Bryant en houdt vol dat hij onschuldig is.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 6 maart

The Call Of The Wild

Gebaseerd op het legendarische avontuur van Jack London.

Het rustige leven van de heldhaftige hond buck komt plotseling op zijn kop te staan wanneer hij van zijn thuis in Californië wordt weggerukt en in de woeste natuur van de Yukon in Canada terechtkomt tijdens de Goudkoorts van eind 19e eeuw. Als het nieuwste lid van een postbezorgings-hondenteam, waarvan hij tot leider uitgroeit, beleeft Buck het avontuur van zijn leven. Hij vindt daarmee zijn roeping in het leven en wordt zijn eigen baas.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 13 maart

Dark Waters

Dark Waters vertelt het schokkende en waargebeurde verhaal van advocaat Rob Bilott.

Rob Bilott is net partner geworden bij een prestigieus advocatenkantoor. Wanneer hij op zijn werk benaderd wordt door een boer uit West Virginia, die beweert dat er giftig afval wordt geloosd op zijn land wat de oogst verpest en het vee doodt, raakt hij verstrengeld in een persoonlijk conflict. In de hoop de waarheid boven water te krijgen, dient Bilott uiteindelijk een klacht in tegen chemie concern DuPont. Het is het begin van een 15 jaar durend gevecht tegen het chemie concern, waarbij hij niet alleen zijn carrière en reputatie op het spel zet, maar ook zijn relatie met zijn vrouw Sarah en zijn eigen gezondheid zwaar op de proef stelt.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 20 maart

Hope Gap

Het intieme, intense en liefdevolle Hope Gap brengt het leven van Grace in kaart, die na 29 jaar huwelijk van haar man te horen krijgt dat hij haar gaat verlaten.

We volgen de emotionele gevolgen die deze breuk heeft op hun levens en op dat van hun zoon Jamie. Doorheen stadia van shock, ongeloof en woede probeert iedereen langzaam maar zeker een nieuwe weg te volgen.. de weg van de hoop.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 27 maart

I Still Believe

'I Still Believe' is geïnspireerd door het echte liefdesverhaal van Jeremy Camp en z'n eerste vrouw Melissa Lynn Henning-Camp.

Jeremy, is een Grammy genomineerde singer-songwriter die al meer dan 5 miljoen albums heeft verkocht. Hij krijgt te maken met liefde en verlies en ondervindt dat je nooit de hoop moet opgeven, hoe tragisch het allemaal ook is en hoe erg je geloof ook wordt getest.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 3 april

Mulan

De Keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het Keizerlijke leger om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden. In het geheim neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de plaats in van haar doodzieke vader.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen tonen. Het is een meeslepende reis die haar zal veranderen in een strijder en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie ... en een trotse vader.

KOOP HIER JE TICKETS
60Plus

Vrijdag 24 april

Pinocchio

Een duistere versie van het klassieke sprookje over een houten pop die een echt jongetje van vlees en bloed wil worden.

KOOP HIER JE TICKETS!