André Rieu's 2017 Maastricht Concert

André Rieu live in concert


André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste artiesten ter wereld. Het is precies 30 jaar geleden dat André Rieu zijn Johann Strauss Orkest in zijn thuisstad Maastricht oprichtte.

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en waar hij samen met zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt.


André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden. De gastheer tijdens deze presentatie van André Rieus concert in Maastricht is niemand anders dan André van Duin. Hij verzorgt de presentatie en after show!André Rieu's 2017 Maastricht Concert

KOOP SNEL JE TICKETS!

Geniet, na een welkomstdrankje, in onze bioscoopzalen van dit waanzinnnig concert! Laat deze 30e editie niet aan je voorbij gaan, kies snel een datum en laat je helemaal meeslepen tijdens de prachtige voorstelling.