Back To The Future: Aladdin Day

Zondag 26 mei

Back To The Future: Aladdin Day (Engelstalige Versie)

Ontvangst: 15u30 - Start Film: 16u30


Back To The Future: Aladdin Day

It's a whole new world!

Op zondag 26 mei organiseren wij een superleuke nostalgische namiddag voor jou en al je vrienden. Vanaf 15u30 ben je welkom in Euroscoop Maasmechelen waar jij je in Agraba kan wanen. Bij ontvangst krijg je een zoete lekkernij en een theetje om het helemaal af te maken. Kom zeker op tijd want Euroscoop heeft allerlei leuke activiteiten gepland. Je kan zelfs op de foto met Geest!

Om 16u30 verwachten wij je met al je vrienden in de zaal om als eerste naar de gloednieuwe remake van Aladdin te kijken. Droom weg in de straten van Agraba en verdwaal in de Arabische wereld van je favoriete Disney personages.

Kijk jij er ook al zoveel naar uit als wij? Koop dan snel je tickets!


Aladdin

Wanneer een charmante straatjongen met de naam Aladdin het hart van de prachtige, mysterieuze en levendige prinses Jasmine wil veroveren, roept hij de almachtige Genie op, de enige die hem drie wensen kan laten doen, waaronder die van het worden van de Prins Ali om beter toegang te krijgen tot het paleis...


Zondag 21 juli

Back To The Future: The Lion King (Vlaams gesproken)

Ontvangst: 9u30 - Start Film: 10u30


Back To The Future: Aladdin Day

Een nostalgische ochtend met De Leeuwenkoning!

Simba, Mufasa, Nala, Rafiki, Scar, Timon en Pumbaa kijken er allemaal naar uit om jullie binnenkort terug te zien! Op zondag 21 juli ontvangen wij alle vroege vogels voor een gezellige nostalgische familieochtend. Euroscoop zorgt voor het ontbijt, animatie en een leuke film, dat kan je toch niet missen?

De ticketverkoop zal binnenkort online gaan.