Marathon Fantastic Beasts

Marathon: Fantastic Beasts

Dinsdag 13 november 2018

Droom weg in een wereld vol magiërs, halfbloeden, dreuzels en fabeldieren tijdens de Fantastic Beasts Marathon!

Om 19u00 gaat de marathon van start met de eerste film: Fantastic Beasts and Where To Find Them. Na een pauze kan u als één van de eersten om 21u45 de avant première van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in 3D bekijken.

Marathon Fantastic Beasts

Film 1: Fantastic Beast And Where to Find Them

Start: 19u00

Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een Dreuzel genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaars- als de Dreuzelwereld.

Film 2: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald 3D

Start: 21u45

Grindelwald is ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.