Girls Night

Sms, app of bel al je vriendinnen, je nichtjes of je zussen voor een avondje uit met de meiden!

Of heb je als moeder nog eens nood aan een beetje quality time met je dochter?

Wij nodigen jullie allemaal uit op onze Girls Night!

Girls Night

Vrijdag 25 mei

Love, Simon

Ontvangst: 18u00 - Film: 19u00

Girls Night
Op vrijdag 25 mei staat ons team vanaf 18u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Bereid je ook zeker en vast voor op onze leuke workshops!

Om 19u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen!

Je kan bovendien een duoticket winnen door mee te doen aan onze wedstrijd!

Klik HIER voor de Facebookwedstrijd

Klik HIER voor de Instagramwedstrijd

De winnaar van Facebook en Instagram worden maandag 21 mei bekend gemaakt.Koop hier jullie tickets!

Voor onze Girls Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor de romantische komedie, Love, Simon.

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.Dinsdag 26 juni

Midnight Sun

Ontvangst: 18u00 - Film: 19u00

Girls Night

Op dinsdag 26 juni staat ons team vanaf 18u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Bereid je ook zeker en vast voor op onze leuke workshops!

Om 19u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen!

Voor onze Girls Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende avant-première. Deze keer kozen we voor het romantische drama, Midnight Sun.


De 17-jarige Katie Price heeft een zeldzame ziekte waardoor ze overdag niet naar buiten kan. Haar dagen vult ze door gitaar te spelen op haar slaapkamer. ’s Avonds mag ze naar buiten en speelt ze op het treinstation gitaar voor de reizigers. Op een avond komt ze de knappe Charlie tegen, iemand op wie ze stiekem een crush heeft. Ze probeert haar ziekte zo goed mogelijk voor hem te verbergen, zodat ze samen de perfecte romantische zomer kunnen beleven.