Halloween Night: Marathons

Halloween Night: Marathons

Halloween Night 2020

Ja hoor! Oktober is begonnen en Halloween staat weer voor de deur. Hou jij er, net zoals ons, ook van om die avond traditioneel te griezelen met een horrorfilm? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Want op 31 oktober om 19u00 kan je in Euroscoop Maasmechelen kiezen tussen twee Halloween Marathons! Kies jij voor Train To Busan en hierna in avant-première het vervolg Peninsula? Of reis jij liever terug in de tijd van het Conjuring Universe naar The Conjuring 1 & 2?

In Train To Busan kom je in de verschrikkelijke realiteit terecht waarin Seok-Woo en zijn dochter Su-An zich bevinden. Er breekt namelijk een virus uit dat mensen in zombies veranderd, en zelfs op de trein naar Busan zijn ze niet veilig. Peninsula is het langverwachte vervolg hierop, dat jij tijdens deze marathon als één van de eersten bij Euroscoop in avant-première kan zien.
Of kies jij toch voor onze tweede optie? Dan hebben wij goed nieuws indien jij ook fan bent van de steeds vreemder wordende spirituele zaken die Ed en Lorraine Warren moeten doorstaan! In afwachting van The Conjuring 3 brengen wij alvast twee kaskrakers uit het Conjuring Universe terug naar het grote doek: The Conjuring 1 & 2.

Wil jij met ons mee griezelen op Halloween? Koop dan snel je tickets online!Ontdek hier het verloop van optie 1: Train To Busan + Peninsula

Start Train To Busan: 19u00
*
Tien minuten pauze
*
Einde Train To Busan: 21u08
*
Tien minuten pauze
*
Start Peninsula: 21u18
*
Einde Peninsula: 23u14

Koop hier je tickets voor Train To Busan + Peninsula

Train To Busan

Gescheiden zakenman Seok-woo is altijd druk met zijn werk en heeft nooit tijd voor zijn dochter Su-an. Daarom besluit zij om in haar eentje de trein naar Busan te nemen om naar haar moeder te gaan. Seok-woo heeft geen andere optie dan met haar mee te gaan. Precies op het moment dat de trein vertrekt breekt een virus uit dat mensen in zombies verandert. Een geïnfecteerd meisje weet op het laatste moment in te stappen, waardoor ook in de trein niemand meer veilig is. Zullen Seok-woo en Su-an het overleven?

Peninsula

Vier jaar na de zombie-uitbraak is Zuid-Korea overspoeld door zombies en in quarantaine gezet voor de rest van de wereld. Jung-seok en Min-Jung krijgen de missie om een verlaten vrachtwagen midden in Seoul binnen een tijdslimiet op te halen, om zo het schiereiland voor altijd te kunnen ontvluchten. Maar behalve de hordes zombies komen ze ook oog in oog te staan met een mysterieuze militaire groep, Unit 631, die hen in een hinderlaag lokt. Hun gewelddadige overlevingsstrijd begint!Ontdek hier het verloop van optie 2: The Conjuring 1 + 2

Start The Conjuring 1: 19u00
*
Tien minuten pauze
*
Einde The Conjuring 1: 21u02
*
Tien minuten pauze
*
Start The Conjuring 2: 21u12
*
Einde The Conjuring 2: 23u26

Koop hier je tickets voor The Conjuring 1 + 2

The Conjuring 1

The Conjuring vertelt het gruwelijke verhaal van de wereldberoemde paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren. Wanneer hun hulp wordt ingeroepen door een gezin dat door een duistere aanwezigheid in hun afgelegen boerderij geterroriseerd wordt, worden ze geconfronteerd met een machtige duivelse entiteit en raken ze betrokken bij de meest angstaanjagende zaak van hun leven.

The Conjuring 2

De paranormale onderzoekers Ed en Lorraine Warren reizen in 1977 af naar Engeland om de alleenstaande moeder Peggy Hodgson en haar vier kinderen bij te staan, in het bijzonder haar dochter Janet die bezeten lijkt. Er bevinden zich ook allerlei paranormale verschijnselen in het huis van de Hodgons.