Horror Night: Relic

Vrijdag 2 oktober

Horror Night: Relic

Start film: 20u00

Horror Night: Relic

Everything Decays

Een demente bejaarde vrouw en duistere krachten... In onze ogen is dit het perfecte scenario voor een griezelavond! Wij dagen alle durvers uit om op vrijdag 2 oktober om 20u00 naar onze Horror Night te komen. Hier zie je de nieuwe horrorfilm Relic als één van de eersten in avant-première.

Om conform te blijven met de huidige corona maatregelen opgelegd door de overheid, hebben wij er deze keer voor gekozen om geen randanimatie te voorzien. Toch hopen wij om in de nabije toekomst opnieuw onze Horror Nights te organiseren met de samenwerking van onze fantastische vaste cosplayer(s)!

Wil jij erbij zijn? Koop dan snel je tickets online!

Relic

Wanneer de bejaarde Edna op onverklaarbare wijze verdwijnt, haasten haar dochter Kay en kleindochter Sam zich naar het afgelegen landhuis van hun familie. Ze vinden Edna niet meteen terug maar vinden er wel aanwijzingen voor haar toenemende dementie. Nadat Edna net zo mysterieus is teruggekeerd als ze is verdwenen, beginnen ze een sinistere aanwezigheid te ontdekken die zich verschuilt in het huis en Edna in haar macht heeft.