IT Marathon

Marathon: IT

Zaterdag 14 september 2019

Start marathon: 20u00

For 27 years, I dreamt of you. I craved you... I've missed you!

Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm aller tijden, want op zaterdag 14 september zie je hoe Pennywise na 27 jaar terugkeert naar het stadje Derry. Als er opnieuw kinderen verdwijnen komt The Losers Club opnieuw bij elkaar om Pennywise voor eens en altijd te verjagen. Het belooft een heus avontuur te worden...

Durf jij het aan om Pennywise opnieuw voor ogen te komen? Kom dan zeker naar onze It Marathon! Een drankje en hapje hebben wij alvast voorzien!

Opgelet: deze marathon is toegankelijk voor bezoekers vanaf 12 jaar.

IT Marathon

Film 1: IT

Start: 20u00

1988. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Film 2: IT: Chapter Two

Start: 22u40

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry. De Losers Club komt weer bij elkaar, daar waar het allemaal begon. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.