Kids Day

Zondag 5 augustus

Janneman Robinson & Poeh

Ontvangst: 13u30 - Film: 14u30

Kids Day

Pure nostalgie met de hele familie!

Om deze zomer nog beter te maken, kan je op zondag 5 augustus naar onze Kids Day met Janneman Robinson en Poeh komen! Neem je eigen knuffelbeer mee, kom springen op het springkasteel en beleef een fantastische filmnamiddag!

Eerst en vooral mag je je favoriete knuffelbeer meenemen naar de film! Kan je niet kiezen? Neem er gerust meerdere mee! Nadien spelen we samen spelletjes, ravotten we op het springkasteel en gaan we samen knutselen. Als je je helemaal hebt uitgeleefd, kijken we naar de allernieuwste avonturen van Winnie de Poeh, Knorretje, Teigetje, Iejoor en hun andere vriendjes!

Wil jij een supertoffe namiddag beleven én deze nieuwe live-action film als een van de eersten zien? Koop dan snel je tickets!


My Lumen Art zal ook aanwezig zijn om alle kinderen van een leuk Winnie de Pooh gezichtje te voorzien! Wil jij graag als Poeh, Knorretje of Iejoor geschminkt worden?


Maak bovendien samen met de hele familie een knotsgekke foto met de pohotbooth van Burddy!


Janneman Robinson & Poeh

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.