Marathon Annabelle

Vrijdag 5 juli

Ontvangst: 18u00 - Film: 19u00

Marathon Annabelle

The Next Chapter In The Conjuring Universe

In Euroscoop Maasmechelen zal je op vrijdag 5 juli opnieuw vertoeven in het Conjuring universum want één van de ergste demonische entiteiten is terug: Annabelle. Kijk vanaf 19u00 op het puntje van je stoel naar de allereerste film: Annabelle. Na een korte pauze zie je Annabelle Creation en daarna kijk jij met al je vrienden samen naar Annabelle Comes Home.

Krijg jij alvast zin in meer? Dan is deze marathon zeker iets voor jou! Lig jij al te bibberen bij het bekijken van de trailer? Dan blijf jij misschien beter thuis.. Enkel echte durvers overleven drie films met Annabelle...

Annabelle

John Form heeft het perfecte cadeau gevonden voor zijn zwangere vrouw Mia; een prachtige vintage pop in een witte bruidsjurk. Heel lang zal ze echter niet kunnen genieten van de pop, die de naam Annabelle draagt. Op een avond worden de buren van John en Mia overvallen door leden van een satanische sekte, waarbij vergoten bloed en terreur niet het enige is dat ze achterlaten. De sekteleden hebben namelijk een demonische entiteit opgeroepen die zich nu verschuilt in de pop Annabelle.

Annabelle Creation

Het is enkele jaren geleden dat de dochter van een poppenmaker en zijn vrouw op tragische wijze om het leven is gekomen. Inmiddels verwelkomen ze een non en enkele meisjes uit een gesloten weeshuis in hun huis. Al snel worden zij het doelwit van de bezeten creatie van de poppenmaker, Annabelle.

Annabelle Comes Home

Vastbesloten om Annabelle ervan te weerhouden om nog meer verwoesting aan te richten, brengen de demonologen Ed en Lorraine Warren de bezeten pop naar een afgesloten kamer met bovennatuurlijke objecten in hun huis. Annabelle wordt opgesloten achter heilig glas, een glazen vitrine gezegend door een priester. Maar er volgt een onheilspellende nacht vol afschuw als Annabelle de boze geesten in de kamer doet ontwaken, die allemaal hun zinnen hebben gezet op een nieuw doelwit – de tienjarige dochter van de Warrens, Judy, en haar vrienden.