Deadpool Marathon

Dinsdag 15 mei

DEADPOOL 1 & DEADPOOL 2

Film: 19u00

Deadpool Marathon

It's Deadpool!

Ja zeker, je leest het goed! Deadpool is terug en hoe?! Op dinsdag 15 mei kan je je favoriete superheld/antiheld weer zien op het witte doek om 19u00. Dit tijdens een hilarische marathon van Deadpool 1 en Deadpool 2.

Herinneren jij en je vrienden Deadpool 1 nog? Of genieten jullie gewoon graag van een dubbele portie Deadpool-grappen? Vergeet dan zeker niet jullie tickets te kopen voor onze marathon!

DEADPOOL 1


Gebaseerd op Marvel Comic's meest onconventionele antiheld. DEADPOOL vertelt het verhaal van Wade Wilson (Ryan Reynolds), voormalig lid van de Special Forces nu een huurling. Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt hij het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor (zwarte) humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.

DEADPOOL 2


Marvel’s grofgebekte huurling is terug! Groter, beter en nog vaker zonder broek dan ooit tevoren. Wanneer er een supersoldaat met een moorddadige missie arriveert, wordt Deadpool gedwongen om na te denken over vriendschap, familie en wat het daadwerkelijk betekent om een held te zijn. Dit alles terwijl hij iedereen er 50 tinten grijs van langs geeft. Want soms moet je om het goed te doen het vuil spelen.