Marathon: Maze Runner

"We can't stay here forever ..."

Zaterdag 27 januari 2018

Nog niet alle Maze Runner films gezien? Of wil je je geheugen nog even opfrissen voor je de allerlaatste Maze Runner film gaat bekijken? Kom dan zaterdag vanaf 18u00 naar de Maze Runner marathon bij Euroscoop! Na de eerste Maze Runner film is er een pauze van 30 minuten. Euroscoop zorgt hier voor een verrassing zodat jullie Maze Runner 2: Scorch Trials aan kunnen zonder honger. Na de tweede film duurt de pauze maar een kwartiertje, zo kunnen we snel beginnen aan Maze Runner 3: The Death Cure!> 18u00 Maze runner (2D)

Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, probeert hij samen met een groep ʺrunnersʺ om te ontsnappen.

> 20u25 Maze Runner 2: Scorch Trials (2D)

Thomas en de andere Gladers zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

> 22u50 Maze Runner 3: The Death Cure (2D)

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas zijn groep op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die ze hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

Marathon: Maze RunnerMarathon: Maze Runner